Ikväll åker jag på semester. Därför jag lägger upp ett soligt
inlägg innan jag far iväg. Gårdagens lunch, majsplättar med koriander- och
tomatsalsa.
Åter igen om en vecka, förhoppningsvis full av spansk inspiration. Trevlig vecka!
Majsplättar i stora lass |
Receptet på plättarna hittar nu HÄR. Uteslut oliver om du vill!
Tomat- och koriandresalsa
- 1 kruka färsk koriander
- 1 tsk lime-juice
- 3 tomater
- 1 lite rödlök
- 1 msk olja
- 0,5 sambal oelek
- 1 tsk salt
Gör så här: Skär bort innanmätet från tomaterna och finhacka dem tillsammans med lök. Blanda hackat med vitlök, koriander, olja, sambal oelek och salt
Servera till revbenspjäll eller grillad kyckling! |
Snyggt! Önskar dig en fin semester!
SvaraRadera