fredag 6 juli 2012

Majsplättar med koriandersalsa


Ikväll åker jag på semester. Därför jag lägger upp ett soligt inlägg innan jag far iväg. Gårdagens lunch, majsplättar med koriander- och tomatsalsa.
Åter igen om en vecka, förhoppningsvis full av spansk inspiration. Trevlig vecka!  

Majsplättar i stora lass


Receptet på plättarna hittar nu HÄR. Uteslut oliver om du vill!


Tomat- och koriandresalsa

  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 tsk lime-juice
  • tomater
  • 1 lite rödlök
  • 1 msk olja
  • 0,5 sambal oelek
  • 1 tsk salt

Gör så här: Skär bort innanmätet från tomaterna och finhacka dem tillsammans med lök. Blanda hackat med vitlök, koriander, olja, sambal oelek och salt
Servera till revbenspjäll eller grillad kyckling!