Hur som helst så kom jag att tänka på igår när jag hittade en kålrot i min grönsakslåda. Jag friterade stavarna men det går lika bra att steka dem i panna eller rosta dem i ugn efter kokningen. Glöm inte att kålroten är sötare än potatis och mår därför bra av lite extra salt.
Lite rhode island är aldrig fel |
Kålrots- frites 4 port
- 2 (förhållandevis) små kålrötter
- olja att fritera i
- salt
Griljerade kycklinglår
- 4 stora kycklinglår
- 1+1 dl bbq sås
- 1 dl ströbröd
Rhode island
- 2 dl majonnäs
- 1 msk chilisås
- 5 droppar tabasco
- 1 tsk rödvinsvinäger eller citron
Jag tycker att det hör till att äta friterad mat ut papperstrut |
Servera med en klick bostongurka också om ni har en burk där hemma |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar