Här kommer ett tips på så snittar som faller de flesta
middagsgäster på läppen, vuxna som barn. Inte nog med att de är fantastiskt goda
de är även enormt lätta att göra. Jag tycker att det kan vara lite pilligt att göra
snittar till stora kalas, men de här går på nolltid! Bara rulla ihop och skär
upp.
Det går även fenomenalt bra att byta ut skinkan till
varmrökt lax.
Skinkrullar med pepparrot 40 st
- · 5 rektangulära tunnbröd
- · 500 g rökt skivad skinka
- · 1 pkt Philadelphiaost
- · 2 msk crème fraiche
- · 1 msk söt senap
- · Ca ½ dl riven pepparrot¨(smaka av och tillsätt efter smak, pepparrotens styrka varierar)
- · salt
Gör så här: Finhacka skinkan. Blanda skinka med resten av ingredienserna. Bre
ut fyllningen på tunnbröden, bre den lite tunnare längst den bortre kortsidan.
Rulla ihop rullarna (börja från sidan med mest fyllning). Dela varje rulle i fyra
delar. Dela de fyra små rullarna på snedden. Ställ upp på fat och strö över
timjan eller smörgåskrasse.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar