När jag får smält choklad över efter jag har bakat brukar jag röra ihop några muslitoppar. De blir vansinnigt goda och är hur enkla som helst att göra. Rör bara ner favoritmüslin i den överblivna chokladen och låt det stelna. Proportionerna kan man anpassa efter sin egen smak. Ibland blir det många, ibland blir det få. Testa nästa gång ni bakar även om cholkaden bara räcker till en enda topp, istället för att diska bort kantresterna!
Av någon anledning rååkar jag alltid smälta för mycket choklad när jag bakar…
mumsiga små sötsaker |
Müslitoppar
· Choklad av något slag (Vit, mjölk, mörk, block)
· Müsli (alt. havregryn, torkad frukt, nötter, frön)
· Kokos
Gör så här: Smält chokladen. Blanda ner resten av ingredienserna. Skeda upp blandningen på ett fat och ställ svalt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar