Till korvarna åt vi världens godaste Cornbread (klicka på namnet för att komma till receptet), gurkmajonnäs, Bbq-sås och chilisås med chipotle.
Corndogs 15 st
frityrsmet:
- 2 1/2 dl majsmjöl
- 2 1/2 dl vetemjöl
- 1/4 tsk salt
- 2 tsk bakpulver
- 1 ägg
- 2 1/2 mjölk
- 1 liter olja att fritera i
- 15 träpinnar
- 15 grillkorvar
Gör så här: Blanda ihop ingredienserna till frityrsmeten. Torka korvarna, stick in en pinne och doppa dem i smeten. Hetta upp oljan och fritera några korvar i taget. De är klara när de fått en gyllene färg (ca 3 minuter).
Se till att korvarna är ordentligt täckta med frityrsmet. |
Servera gärna med en tjock mörk Bbq-sås. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar