Jag kommer alltså inte att lägga ut något recept på blodpudding idag, eftersom jag inte lagat den själv. Det jobbet överlåter jag till proffsen. Vissa saker ser jag ingen anledning till att göra själv. Devisen om att hemlagat är alltid godast har sina mörka fläckar. Att någon som aldrig bakat bröd, gjort glass eller som i mitt fall lagat blodpudding skulle lyckas bättre än en professionell bagare, konditor eller kock finner jag ganska otroligt, nästan lite respektlöst. Nej, man bör nog inte göra ALLT själv. Hemlagat är inte alltid godast. Däremot kan man välja sina varor med omsorg..
Igår åt jag min blodpuddig med stekta morötter, mangold och rårörda lingon.
Mmmmmums, blodpudding är så himla gott! Kul att se att nån mer än jag gillar den. Har visserligen fått mina småtroll att älska det med, men eftersom far i huset inte gillar det alls blir det sällan. Tack vare ditt inlägg här bestämmer jag att fadern får äta sill en dag, så äter vi andra blodpudding. Det blir rättvist. =)
SvaraRaderaHelt rätt! Snabbmat i sin bästa form:)
Radera