fredag 24 februari 2012

Hipp hipp hurra!


Hipp, hipp hurra för Estelle Silvia Ewa Mary hertiginna av Östergötland!
Den kungliga nedkomsten firades såklart med prinsesstårta.
 Men denna historiska dag var det inte jag som stod för sötsakerna utan ett av stadens anrika konditorier. Därför blir det ett receptfritt inlägg idag.


Precis som en prinsesstårta ska vara, luftig botten, vaniljkräm, grädde, hallon och äkta marsipan!

3 kommentarer:

  1. Du är väl för söt!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag har nyss hittat till din blogg och har inte kunnat slita mig från den! Väldigt trevliga recept och helt otroliga foton. Jag blev påmind om italiensk brödsallad och nu sitter jag här och deppar över att jag inte har ingredienserna hemma till en...

    Jag kommer definitivt att återkomma!

    Hälsar

    Sara

    http://www.cookiecrumble.se

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för den fina fina kommentaren och välkommen hit!

    SvaraRadera