måndag 13 februari 2012

Alla Hjärtansdag Cakes- pops

Imorgon är det alla hjärtansdag och det ska firas med cake- pops.
 De här klubborna är en dröm för alla som gillar kakdeg. De är så krämiga och goda att det känns som de smälter i munnen. Jag tycker att det är godast att äta dem rumstempererade men de bör förvaras i kylen. Låter man de stå framme på diskbänken för länge trillar de av sina pinnar likt päronen i Dr snuggels faller till marken.  
Cake-popsen är dessutom enkla att göra eftersom det inte behövs någon ugn, bara en frys och en mixer. Idag gjorde jag ett gäng med hallon- Singoalla, men det är även gott att  mixa ner singoalla lakrits- eller citronsmak!
Alla amerikanska strössel må vara fina med hederligt karamellströssel är ändå det godaste!
Alla hjärtansdags pop-cakes 10 st

  • 1 pkt Singoalla kakor
  • 25 g Philadelphiaost 
  • 2 msk hallonsylt
  • choklad och strössel
Gör så här: Mixa kakor, Philadelphiaost och hallonsylt till en smet. Ställ smeten i kylen tills den fått en formbar konsistens. Forma hjärtan och stick i grillpinnar i dem. Lägg klubborna på en bricka och stoppa in den i frysen i ca 1 timme. Smält chokladen och doppa först de frysta klubborna i choklad och sedan i strössel. Ställ kubborna i en vas och servera rumstemperade. (förvara dem i kylen, annars kan de falla av sin pinne.